Звоните нам: +38 067 444 52 10

Kunena Forum

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: Поради щодо ортодонта потрібні

Поради щодо ортодонта потрібні 3 months 2 weeks ago #2110

• bofya
  • bofya's Avatar
  • Junior Member
Привіт усім! Маю невеличку дилему: давно хочу поставити брекети, але ніяк не можу вибрати ортодонта в Дніпрі. Начитався різних відгуків і тепер трохи сумніваюся, кому ж довірити власну усмішку. Але настрій бойовий і я твердо налаштований знайти того самого лікаря, який зможе усе пояснити, підтримати й зробити процес не страшним. Буду радий вашим поради та досвіду — дуже цікаво, хто в місті справді робить чудеса.
The administrator has disabled public write access.

Поради щодо ортодонта потрібні 3 months 1 week ago #2138

Моя донька часто скаржилася на головні болі та швидку втому в школі, і я навіть не підозрювала, що причиною може бути неправильний прикус. Лікарі радили звернути увагу на ортодонта, і після довгих пошуків я обрала для нас Анну Василівну Бражнікову, бо про неї було найбільше теплих відгуків. На консультації вона дуже уважно оглянула дитину, пояснила, як саме неправильне змикання зубів впливає на м’язи, нервову систему та навіть поставу. Нам підібрали ортодонтичну пластинку та запропонували нейром’язову корекцію, що стало ідеальним варіантом для дитячого віку. Ціни приємно вразили, а головне — відчувалася щира турбота про результат, а не просто бажання продати послугу. Через кілька місяців я побачила, як покращився стан доньки: вона стала активнішою, перестала жалітися на біль і навіть усміхається частіше. Якщо ваш запит хороший ортодонт у Дніпрі порадьте, то як вже зрозуміли, маю рішення! Тепер із задоволенням рекомендую цього ортодонта всім знайомим, бо якість лікування справді на найвищому рівні.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.232 seconds