Звоните нам: +38 067 444 52 10

Kunena Forum

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: Порадьте надійний бренд тонуючої крем-фарби

Порадьте надійний бренд тонуючої крем-фарби 3 months 2 weeks ago #2091

Доброго дня, колежанки. Хочу звернутися до вас із проханням поділитися власним досвідом. Я шукаю тонуючу крем-фарбу, яка має м’який склад і не дає різкого переходу в кольорі. Утім, зіткнулася з проблемою: кілька знайомих попередили, що в інтернеті багато підробок, тож тепер навіть не знаю, де замовляти без ризику. Можливо, ви підкажете надійні бренди й магазини, які не підсовують фальшиві товари? Буду щиро вдячна за будь-які поради.
The administrator has disabled public write access.

Порадьте надійний бренд тонуючої крем-фарби 3 months 2 weeks ago #2092

• bofya
  • bofya's Avatar
  • Junior Member
Я не дуже розбираюся в професійній косметиці для волосся, але дуже хотілося освіжити колір перед поїздкою, тому вирішила пошукати щось м’яке та безпечне. Подруга порадила інтернет-магазин Headstore, і там мені вперше трапилася тонуюча крем-фарба для волосся Wella Professionals Color Touch https://headstore.com.ua/ua/color-touch-wella-professional про яку всі так багато говорять. І тепер я теж розумію чому — фарба дійсно не має різкого запаху, а колір виходить дуже природним, ніби волосся від народження такого відтінку. Я легко впоралася з фарбуванням сама, хоча завжди вважала, що такі речі краще робити в салоні. Волосся після процедури залишилось м’яким, шовковистим і зовсім не пересушеним, що мене приємно здивувало. Найбільше сподобалося те, що результат виглядав рівно і професійно, навіть без досвіду. Headstore тепер став моїм улюбленим магазином, де все зрозуміло, швидко й дійсно якісно.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.278 seconds