Звоните нам: +38 067 444 52 10

Kunena Forum

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: Где покупаете косметику онлайн?

Где покупаете косметику онлайн? 2 months 4 days ago #2440

• SashaTkach
  • SashaTkach's Avatar
  • Senior Member
Хочу попробовать заказывать косметику через интернет, но не знаю, каким магазинам можно доверять. Поделитесь опытом.
The administrator has disabled public write access.

Где покупаете косметику онлайн? 2 months 4 days ago #2441

Нещодавно замовляв у Hillary патчі для дружини, бо вона багато працює і часто втомлюється. Замовлення прийшло швидко, упаковка охайна. Дружина сказала, що користуватись хіларі юа зручно і результат їй подобається. Я не розбираюсь у деталях, але бачу, що вона задоволена. Для мене це головний критерій успішної покупки.

Где покупаете косметику онлайн? 1 month 3 weeks ago #2498

SashaTkach wrote:
Хочу попробовать заказывать косметику через интернет, но не знаю, каким магазинам можно доверять. Поделитесь опытом.
Я ось за шкірою обличчя доглядаю досить просто, без зайвих експериментів. Починаю з м’якого очищення, щоб змити все зайве і не пересушити шкіру. Потім наношу зволожувальний крем або сироватку з originalbeauty.com.ua/ - залежно від стану шкіри і пори року. Вранці завжди обираю щось легше, щоб обличчя виглядало свіжим і не було відчуття плівки. Увечері догляд трохи щільніший, бо шкіра за день втомлюється і потребує відновлення. Час від часу використовую маски, але без фанатизму, щоб не перевантажувати шкіру. Такий догляд мені підходить, бо шкіра виглядає спокійною і доглянутою.
Time to create page: 0.218 seconds