Звоните нам: +38 067 444 52 10

Kunena Forum

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: Книжки українською

Книжки українською 12 hours 47 minutes ago #1073

Хочу знайти якісь цікаві книжки для себе. Що читали з останнього? Та порадьте, де краще купувати книги?
The administrator has disabled public write access.

Книжки українською 12 hours 44 minutes ago #1074

• bofya
  • bofya's Avatar
  • New Member
Я читаю з дитинства, і для мене книжки - це не просто хобі, а спосіб дихати. Особливо тягне до постапокаліпсису, бо саме в цьому жанрі найчастіше відкривається справжня глибина людської сутності. Нещодавно відкрив для себе книгу: Колонія. Нові Темні Віки balka-book.com/ua/fantastika_fentezi-534...n-vki-kolonya-237015 і мушу сказати, що це одна з тих історій, які залишають слід у голові ще надовго після останньої сторінки. Це не просто вигаданий світ - це дзеркало того, що може статися з нами, якщо втратимо зв’язок з цінностями. Мені сподобалося, що автор не намагається створити ідеального героя, а показує реальних, живих людей у надзвичайно складних умовах. Книга сильна емоційно, атмосферна, з глибоким підтекстом, ідеально підійде тим, хто любить серйозні історії без прикрас. Замовляв цю книжку в Balka Book, сервіс на висоті, доставка швидка, ціна адекватна, а ще мене вразив великий вибір сучасної української літератури, зокрема фантастики. Якщо шукаєте, де купити якісні книги й отримати справжню насолоду від читання, рекомендую саме Balka Book, сам користуюсь постійно.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.128 seconds